EtusivuDASiaa
DASiaa

Tervehdys uudet ja DASilla asumistaan jatkavat opiskelijat

14.09.2016
Tervehdys uudet ja DASilla asumistaan jatkavat opiskelijat

Edessänne on ensimmäinen DASiaa –verkkolehti DASin 46 vuotuisessa historiassa.  Kun kuuntelimme kesän aikana teitä DASukkaita, niin totesimme, että nyt viimeistään on siirryttävä myös DASin viestinnässä paperiversiosta nettilehteen ja digitaalisiin kanaviin. Toivomme, että DASiaa -verkkolehti on yksi alku ja alusta tiiviimmälle yhdessä tekemiselle niin virtuaalisesti kuin kasvokkain. 

Kun DASin matka kohti interaktiivista kanssakäymistä vasta alkaa, niin toiset jo metsästävät Pokemoneja laajennetussa todellisuudessa. Tämäkin kertoo siitä, että digitalisoituvassa maailmassa menestyksen eteen tulee asioita tehdä ennakkoluulottomasti ja uudella tavalla sekä yhteistyössä erilaisissa verkostoissa.

DASiaa -verkkolehdessä kerromme monin tavoin vastuullisuudesta, joka on yksi meidän DASilaisten toimintaa ohjaava arvo. Vastuullisuus pitää sisällään ympäristön kunnioittamisen, energia- ja kustannustehokkuuden sekä oikeudenmukaisen toiminnan.  Toivon, että vastuullisuus herättää ajatuksia teissä lukijoissa ja sen myötä saamme aikaan hyvää keskustelua ja vuorovaikutusta asiaan liittyvissä teemoissa. Haluan todeta, että yhteispelillä ja hyvällä vuorovaikutuksella se opiskelijaelämäkin sujuu ja paranee entisestään.

Vuorovaikutukseen ja vastuullisuuteen perustuu myös yhteistyö DASin ja DASukkaiden kesken. Asukastoimikunnissa tehdään vapaaehtoistyötä, joka kumpuaa halusta vaikuttaa omaan asumiseen. Lähde sinäkin rohkeasti mukaan asukastoimintaan ja pääset vaikuttamaan omalta osaltasi DASumisen tulevaisuuteen ja siihen, että DASkodit vastaavat yhä paremmin opiskelijan odotuksiin.

Vastuullista, iloista syksyä!

Kirsti Saviaro
Toiminnanjohtaja

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK