EtusivuDASiaa
DASiaa

Tule meille palveluneuvojaksi!

02.11.2023
Tule meille palveluneuvojaksi!

Domus Arctica –säätiö (DAS) on v. 1969 lähtien pitänyt huolta Rovaniemen opiskelijoista tarjoamalla turvallista, viihtyisää ja elämäntilanteeseen sopivaa asumista kohtuuhintaan.  Ylläpidämme, vuokraamme ja rakennutamme omakustannusperiaatteella. Meillä on 31 kerrostaloa kolmella opiskelijan kannalta keskeisellä alueella. 

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme Domus Arctica –säätiölle (DAS) palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen

Palveluneuvojana olet osana innostunutta ja ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiä. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu säätiön toimistolla ja sähköisissä yhteydenottokanavissa suomen ja englanninkielellä. Tehtävänäsi on hoitaa säätiön vuokrausprosessiin kuuluvia tehtäviä kuten asuntohakemuskäsittelyä, asumisaikaisten palvelujen järjestämistä sekä asukasviestintää.

Lisäksi palveluneuvojana pääset vaikuttamaan säätiön käytössä olevien, sekä uudistettavien tieto- ja toiminnanohjausjärjestelmien sekä sovellusten ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Toimit yhteistyössä järjestelmätoimittajien kanssa, sekä osallistut vikatilanteiden selvittelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteinen tutkinto tai kouluasteen ammatillinen tutkinto, sekä hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, tietojärjestelmien kehittämisestä, rajapinnoista ja sidosryhmien kanssa työskentelystä. Tehtävä muokkautuu osaamisen mukaan.

Meillä DASilla on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri, sekä monipuoliset henkilöstöedut ja kattava työterveyshuolto. Vapaa-ajalla pääset nauttimaan Rovaniemen monipuolisista liikunta- ja kulttuuriharrastuksista työnantajan tukemana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Palkkaus: Työehtosopimuksen mukaan
Työaika: 36 h 15 min/viikko

Hae tehtävää 22.11.2023 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen kati.itkonen@das.fi otsikolla ”palveluneuvoja”.

 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK