DAS käynnistää kilpailun, jossa suunnitellaan suihkuverhot heinäkuussa avattavaan DAS Keloon. Kilpailun voittajalle on luvassa 300€ rahapalkinto.

Domus Arctica -säätiön 50-vuotisjulavuoden ylpeys on DAS Kelo, joka valmistuu elokuussa Lapin yliopiston päärakennusta vastapäätä Riihipellonpistoon. DAS Kelo on kahdeksankerroksinen puinen kerrostalo, joka rakennetaan niin, että se on mahdollisimman ekologinen ja yhteisöllinen.


Haluamme osallistaa rovaniemeläisiä opiskelijoita ja antaa mahdollisuuden jättää oman jälkensä DAS Keloon. Nyt starttaakin kilpailu, jossa suunnitellaan DAS Kelon 103 yksiöön suihkuverhojen design. DAS valitsee mielestään parhaimman designin, ja sen tehnyt voittaa paitsi upean meriitin portfolioonsa, myös 300€ rahapalkinnon. Ja onhan se hienoa, että saa jättää kättensä jäljen uuteen DAS Keloon.

Kilpailun speksit tulevat tässä:

Suunnittele 250x300-kokoinen kuvitus suihkuverholle, joka valmistetaan materiaalista X. Saat designille vapaat kädet, mutta toivomme, että se ilmentää DAS Kelon ekologista ja yhteisöllistä henkeä, ollen samalla tyylikäs, tuore ja sellainen, että opiskelijat katselevat sitä osana sisustustaan mielellään päivittäin. Designin oikeaan alanurkkaan lisätään 30x600-kokoinen leima, johon tulee suunnittelijan nimi ja DASin logo.

Toimita suunnitelmasi 30.4. mennessä osoitteeseen sallamaari@luovatoimistoranka.fi. Nimeä tiedosto DASKelo_suihkuverho_nimesi ja lähetä sähköposti aiheella DAS Kelo suihkuverhokisa. Valitsemme voittajan 15.5. mennessä ja olemme häneen suoraan yhteydessä. Osallistumalla kilpailuun annat DASille luvan julkaista kilpailutyösi ja nimesi sosiaalisessa mediassa, mikäli voitat. Voittajan suihkuverho toteutetaan ja julkaistaan DAS Kelon avajaisissa 22.7. Rahapalkinto 300€ toimitetaan voittajalle 15.7. palkkiona työstä.

DAS Kelon suihkuverhokisan toteuttaa DASin mainostoimistokumppani Luova toimisto Ranka yhtenä 50-vuotisjuhlavuoden kampanjoista. Lisätietoja kilpailusta antaa Rangan graafinen suunnittelija Sallamaari Syrjä, sallamaari@luovatoimistoranka.fi.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä


Kampanjan järjestää Domus Arctica -säätiö eli DAS. Kampanja tai mikään sen osista ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä tai tukemia. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käytetään ainoastaan voittajille ilmoittamiseen. Kuvia tai henkilötietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmannelle osapuolelle.

Verotus


DAS ei vastaa palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä verotuksellisista seuraamuksista.

Vastuunrajoitus


DAS ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. DAS ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

Väärinkäytökset


DAS pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaiset osallistumiset, jotka eivät noudata kampanjan sääntöjä tai ovat hyvän tavan vastaisia.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK