14.09.2016

Mitä etua on älyavaimista?
Rantavitikalla Jukolan ja Vellikellojen taloissa käytössä olevat älyavaimet Abloy IQ tai Click lisäävät turvallisuutta ja ovat kustannustehokkaita. Mikäli asukas hukkaa tällaisen avaimen, ei asunnon lukkoa tarvitse sarjoittaa ja kaikille asukkaille hankkia uusia avaimia, vaan yksi kadonnut avain voidaan ohjelmoinnilla poistaa käytöstä.

Mitä maksaa, jos hukkaan avaimeni?
Muista, että mikäli avainten hukkaaminen johtuu omasta huolimattomuudestasi, kustannukset sarjoituksesta tai avaimen poisto-ohjelmoinnista tulevat sinun maksettavaksesi.

Apua, lukitsin itseni ulos! Mitä teen?
Ei hätää! 24/7 DASin asukkaita palvelee RLTV Oy:n ovenavauspalvelu, soita siis 016 320 2500. Ovenavauksen hinta on 22 euroa ja lasku lähetetään sinulle. Rahaa ei tarvitse olla silloin kun ovi avataan.

Miten älyavaimesta tulee huolehtia?
Vältä pudottamasta avainta ja pidä se puhtaana ja kuivana. Älyavain ei pidä hyvin kuumasta tai hyvin kylmästä. Ovea avatessasi älä vedä avaimella, vaan avaa ovi kahvasta. Odota rauhassa äänimerkkiä, ennen kuin käännät avainta lukossa. Jos avain piippaa patterin loppumisen merkiksi, tule ajoissa DASin asiakaspalveluun vaihdattamaan avaimen patteri, ettei avaimen muisti tyhjene ja siten ovien avaus ei onnistu.

Mitä avaimen äänimerkit tarkoittavat?
- 1 äänimerkki: Hyväksytty avain, oven voi avata.
- 3 lyhyttä äänimerkkiä: Ei avausoikeutta. Tämä tarkoittaa, että et pääse tilaan avaimellasi. Esim. saunan ovea ei pysty avaamaan keskellä yötä. Avaimissa on siis myös aikarajoituksia.
- 3 pitkää äänimerkkiä: Avaimen patteri alkaa olla lopussa tai avain on kylmä. Tässä vaiheessa on tärkeää tulla asioimaan DASin toimistolle, jotta patteri saadaan vaihdettua ajoissa.

  • Ei äänimerkkiä: Yritä avausta uudelleen tai paristo on tyhjentynyt.

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK