EtusivuHae asumaanNäin hyväksyt asuntotarjouksen

Muista hyväksyä asuntotarjous

Kun olet saanut asuntotarjouksen, vastaa tarjoussähköpostiin tarjouksen eräpäivään mennessä ja maksa vakuusmaksu. Vakuusmaksu (AHVL 8§) on maksettava eräpäivään mennessä. Vain maksettu vakuus vahvistaa lopullisesti, että tarjottu asunto on varattu sinulle ja olet siis hyväksynyt tarjouksen. Vakuusmaksun suuruus vaihtelee soluasunnon 200 eurosta perheasunnon 500 euroon.

Huom! Vuokrasopimus tulee voimaan, kun vuokralainen on hyväksynyt asuntotarjouksen. Vuokrasopimus on tuolloin molempia osapuolia sitova ja sen päättämiseen on noudatettava irtisanomismenettelyä tai sopimus on päätettävissä molempien osapuolten yhteisellä sopimuksella. 

Tarjotut asunnot eivät välttämättä ole tyhjiä, koska niissä on vuokrasopimus vielä voimassa ja niissä asutaan. Voit tiedustella poismuuttavan asukkaan yhteystietoja DASin asiakaspalvelusta ja mikäli lupa yhteystietojen luovuttamiseen on, voit sopia asukkaan kanssa suoraan asunnon näyttämisestä.

Kun vakuusmaksusi on kirjautunut DASille, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Voit tehdä vuokrasopimuksen sähköisesti tai tulla asioimaan asiakaspalveluun. Ennen kuin sopimus voidaan allekirjoitta tarkistetaan opiskeluoikeus, joten tullessasi allekirjoittamaan vuokrasopimusta muista ottaa mukaan opiskelijatodistus tai -kortti tai jos olet juuri hyväksytty opiskelemaan, oppilaitoksen hyväksymiskirje sekä henkilöllisyystodistus.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK