EtusivuHae asumaan
Vapaat ja vapautuvat asunnot

DASilla asuntoja vapautuu joka kuukausi ja meille on jatkuva hakuaika. Jos siis etsit omaa opiskelijakotia -täytä hakemus klikkaamalla lomakkeelle alta. Unelmiesi opiskelijakoti voi vapautua milloin vain. 

Alla olevat heti vapaat asunnot ovat nyt hyvä tilaisuus hakea yhteistä asuntoa yhdessä kaverin kanssa. Näihin asuntoihin tehdään kummallekin oma vuokrasopimus.

Ota yhteyttä DASin asiakaspalveluun jos olet kiinnostunut heti vapaista asunnoista. Jos sinulla ei ole vielä hakemusta, täytä se ensin.

dasaspa@das.fi tai puh. 0207699180

Päivitetty 2.1.2019 / DAS asiakaspalvelu

DAS IX, Kuntotie 8

Kokonaan vapaa solukaksio Kuntotie 8:sta, jossa soluasunnoissa valmiina peruskalustus. Vuokra ja käyttömaksu yhteensä 256,10 €/kk/asukas. Asunto talon neljännessä kerroksessa.

Lue lisää Kuntotie 8:sta

Siellä kaikki kaveritkin asuvat

Rovaniemellä ei tarvitse jäädä yksin, sillä kaupungissa on 11 000 opiskelijaa. Aika moni heistä asuu DASilla. DASin asukas pääsee säännöllisesti ulkoilemaan neljän seinän sisältä. On yhteisiä grilli-iltoja, on illanviettoja ja asukastoimikuntia, joissa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Naapuri tai peräti kämppis voi osoittautua samanlaiseksi haaveilijaksi tai elokuvahulluksi kuin sinä.

Kotipuntari

Mikä DASin kodeista on sinulle sopivin?

Kotipuntari rankkaa DASin asunnot elämäntyylisi mukaan kuin vaalikone

Käynnistä Kotipuntari
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK