EtusivuDASiaa
DASiaa

Rohkeasti mukaan asukastoimikuntaan!

28.11.2018
Rohkeasti mukaan asukastoimikuntaan!

Tällaisia terveisiä DASin asukastoimikunnan puheenjohtaja Ville Määttä haluaa lähettää muille asukkaille.

”DASin asukastoimikunnassa pääsee oikeasti vaikuttamaan asumiseen ja sitä ympäröivään elämään. Asukkailla on myös kolme edustajaa mukana DASin hallituksessa ja asukkaat pääsevät näin osallistumaan päätöksentekoon sekä kertomaan asukkaiden mielipiteitä hallituksen suuntaan. Näitä mielipiteitä kaivataan lisää”, Ville toteaa. 

Hän kertoo, että DASin ja asukastoimikunnan yhteistyössä on suuret linjat kunnossa – varsinkin nyt, kun aiemmat alueelliset asukastoimikunnat on yhdistetty yhdeksi kaikki alueet kattavaksi toimikunnaksi. 

”DAS on läheisessä yhteistyössä asukastoimikunnan kanssa. Me suunnittelemme, he mahdollistavat.”

Ville itse asuu DASin asunnossa Männistössä.

”Kaikilta alueelta haetaan toimikuntaan lisää väkeä. Tällä hetkellä meitä on kymmenen, ja lisäksi muutama apukäsi. Haluaisimme lisää tavallisia ihmisiä mukaan!” Ville sanoo ja toivoo enemmän osallistujia tapahtumiin. 

”Asukastoimikunta on suora linja DASin suuntaan ja sitä kautta saadaan tehokkaammin asukkaiden toiveet ja ehdotukset perille.”

Asukastoimikunta on saanut jo paljon aikaiseksi DASin kanssa:

  • Tänä kesänä alueille saatiin DAS Biket eli asukkaitten yhteiskäytössä olevat polkupyörät, jotka ovatkin olleet hyvin suosittuja, erityisesti vaihto-opiskelijoiden keskuudessa.
  • Rantavitikalla sijaitsevaan Aapoon on toivottu ja nyt myös saatu urheiluvälineitä. 
  • DASin Keloon ollaan suunnittelemassa yhteiskäytössä olevaa autoa. 
  • Rantavitikan aluetta ollaan kehittämässä yhdessä alueen oppilaitosten ja kaupungin kanssa, tässä suunnittellussa ovat myös asukkaat ja opiskelijat olleet mukana ja sinne ollaan suunniteltu esimerkiksi kävelykatuja. 

Myös kuukausittaiset naapuri-illat pyörivät jo kaikilla alueilla. 

Ole sinäkin mukana päättämässä, millaista elämä DASin asukkaana on ja liity asukastoimikuntaan! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä asukkaan sivuilta asukastoiminta-sivun alta.

PS. Muista liittyä oman asuinalueesi Facebook-ryhmään! (DAS Rantavitikka/Anninportti/Asemarinne/Kuntotie)

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK