EtusivuDASiaa
DASiaa

Kaunein opiskelijakoti –kilpailun paikallisvoittaja

08.05.2017
Kaunein opiskelijakoti –kilpailun paikallisvoittaja

Make room beautiful –video on kertomus. Kertomuksessa henkilö kävelee opiskelijan kodissa, joka on huone soluasunnossa opiskelijatalossa Rovaniemellä. Véssal Rajab halusi osallistua kilpailuun, koska se kuulosti mukavalta idealta.

Véssalin mielestä ympäristömme vaikuttaa ajatteluumme. Niimpä sillä, miten opiskelija-asunnonkin huoneen saa oman näköisekseen, on merkitystä. Viihtyisä ympäristö saa esimerkiksi opiskelut sujumaan paremmin. Véssal on vieraillut Suomessa lapsesta asti ja hän tietää suomalaisille perinteisiä ja tärkeitä asioita, kuten Aalto –vaasi, josta video lähtee liikkeelle. Näitä asioita hän halusi myös tuoda videossaan esille omalla tyylillään.

Véssal Rajab opiskelee media kasvatusta Lapin yliopistossa ja hän on asunut Rovaniemellä nyt lähes vuoden.

Kiitos osallistumisestasi kilpailuun ja onnittelumme paikalliskilpailun voitosta. Toivottavasti videosi menestyy myös valtakunnallisesssa #kauneinopiskelijakoti kilpailussa, joka alkaa 8.5.2017 Facebookissa.

Linkki videoon https://www.youtube.com/watch?v=ZzMR2iQodrQ&feature=youtu.be

Linkki valtakunnalliseen kilpailuun https://www.facebook.com/events/265747510502339/

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK