EtusivuDASiaa
DASiaa

Saunavuorot uudistuvat 1.6.2017

18.05.2017
Saunavuorot uudistuvat 1.6.2017

DAS ja asukastoimikunnat ovat yhdessä päättäneet uudistaa DASin saunavuorokäytäntöjä.

Miten saunavuorot toimivat nyt?

Tällä hetkellä asukkaat voivat varata oman maksullinen saunavuoron, joka on voimassa vähintään kuukauden kerrallaan. Lisäksi asukkaat ovat voineet käyttää maksuttomia yleisiä vuoroja, joita on naisille ja miehille erikseen. Saunamaksu (7 €) veloitetaan aina koko kuukaudelta asukkaan vuokralaskussa.

1.6.2017 alkaen saunavuorot toimivat seuraavasti:

- varaus tehdään aina yhdelle vuorolle kerrallaan (kuten pyykkitupa)

- saunavuorot ovat maksuttomia

- yksi asukas voi varata samalle päivälle 1 vuoron

- asukkaalla voi kerrallaan olla voimassa enintään 4 varausta

- varauksen voi tehdä korkeintaan kuukauden päähän

- varauksen voi tehdä 3 tuntia ennen vuoron alkua ja samoin perua 3 tuntia ennen vuoron alkua

- taloissa on edelleen käytössä myös yleisiä vuoroja naisille ja miehille erikseen

Kaikki varatut vuorot päättyvät 31.5. ja jatkossa vuorot varataan yksi kerrallaan eikä saunavuoroa tarvitse valita aina samalle päivälle. Asukkaat, joilla on vuokralaskussaan saunamaksu saavat uudet vuokralaskut toukokuun lopussa ilman saunamaksua.

Varattavissa olevien vuorojen määrään ei ole juurikaan tehty muutoksia kesäkuun alkuun vaan tarjolla on samoja vuoroja kuin ennenkin. Seuraamme vuorojen käyttöastetta ja lisäksi syksyllä 2017 kun uusi saunavuorojen varauskäytäntö on ollut jonkin aikaa käytössä, asukkaat saavat kyselyn, jossa kerätään palautetta nykyisten vuorojen toimivuudesta sekä toiveita muutoksista. Annathan siis äänesi kuulua viimeistään silloin! Mikäli sinulla asiasta kysyttävää tai haluat antaa muuta palautetta, laitathan viestin dasaspa@das.fi.

Tiedäthän myös, että asukkaat voivat maksutta varata käyttöönsä Aapon saunatilan esimerkiksi saunailtoja varten. Varaukset tehdään varausjärjestelmästä kerhotilat - osiosta. Tutustu myös muihin kerhotiloihin asukkaan sivujen Palvelut –osiossa. 

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK