EtusivuDASiaa
DASiaa

DAS Kelon avoimet ovet 25.7.

17.06.2019
DAS Kelon avoimet ovet 25.7.

Domus Arctica -säätiön 50-vuotisjuhlavuoden ylpeys on DAS Kelo, joka valmistuu elokuussa Lapin yliopiston päärakennusta vastapäätä Riihipellonpuistoon. DAS Kelo on kahdeksankerroksinen puinen kerrostalo, joka rakennetaan niin, että se on mahdollisimman ekologinen ja yhteisöllinen.

Kohteeseen valmistuu 103 kpl yksiöitä ja talossa tuetaan yhteisöllisyyttä sekä kierto- ja jakamistaloutta mm. yhteisillä tiloilla sekä lainattavilla tavaroilla ja kulkuvälineillä. Pohjakerrokseen tulee asukkaiden olohuone, jossa on viiden pesukoneen ja kuivausrummun pesula sekä yhteistilaa kokoontumista ja oleskelua varten. Ylimpään kerrokseen tehdään sauna ja myös sen yhteyteen kokoontumis- /kerhotila ja hulppeat näköalat tarjoava vilvoitteluparveke. Kelosta löytyy myös tilat polkupyörien huoltamiseen ja yhteiskäyttöisten polkupyörien säilyttämiseen. Pohjakerrokseen tulee lisäksi mm. varastoja sekä teknisiä tiloja.

DAS Kelon avoimia ovia vietetään 25.7. Viestimme avoimien ovien sisällöstä myöhemmin kesän edetessä. Seuraa ilmoittelua!

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK