EtusivuDASiaa
DASiaa

Koronaan liittyvät toimenpiteet ajalla 4.6.2020 – 30.6.2020

04.06.2020

Palvelemme asiakkaita henkilökohtaisesti toimistolla vain avainten noutoon liittyvissä asioissa.

Avainten hakijoiden on sovittava avainten hakuaika erikseen (dasaspa@das.fi).

Avaimet voit palauttaa (kirjekuoressa) DASin toimiston postilaatikkoon, osoitteessa DAS Kelo, Yliopistonkatu 21 (yliopiston puoleinen pääty).

Muu asiakaspalvelu tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse sekä FimX -vikailmoitus- ja kotisivuilla olevan varausjärjestelmän kautta.

Saunat, lukusalit, kerhohuoneet ja kuntosalit

Saunat, lukusalit, kerhohuoneet ja kuntosalit ovat edelleen suljettuna asukkaiden ja näitä tiloja siivoavien ja huoltavien henkilöiden turvallisuuden vuoksi.

Lainattavat tavarat (säätiön toimistolla ja vene)

Toimistolla olevia tavaroita ei voi turvallisuusriskin vuoksi lainata.

Huoltokäynnit, korjaustyöt ja asuntotarkastukset

Asunnossa tehtäviä huoltokäyntejä ja korjaustöitä sekä asuntotarkastuksia tehdään normaalisti, mutta asukas ei voi olla asunnossa läsnä näiden aikana.  Säätiön huoltomiehet ovat yhteydessä asukkaaseen ja sopivat asunnoissa käyntien ajankohdasta.

Koronaepidemiaan liittyen asukkaalla on velvollisuus ilmoittaa kirjaamalla vikailmoituksen lisätietoihin, mikäli asunnossa on sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, jotta voimme varmistaa turvallisen työskentelyn asunnossa.

Jatkotoimet ja aikataulu

Seuraamme Korona –tilannetta ja tiedotamme mahdollista muutoksista, kun ne tulevat ajankohtaiseksi. Tiedotamme asiassa seuraavan kerran viimeistään 18.6.2020.

Toivotamme hyvää kesän alkua poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta!

Avainsanat

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK