EtusivuDASiaa
DASiaa

Toiminnanjohtajan terveiset!

25.04.2023
Toiminnanjohtajan terveiset!

Hyvät DASukkaat

Kevät on saapunut rytinällä Rovaniemelle, kun kirjoittelen tätä tervehdystä teille pääsiäisen jälkeen. Rytinää on ollut myös Lapin yliopiston opintotoimistossa, kun yli seitsemäntuhatta hakijaa on toimittanut hakemuksensa yliopistolle. Tämä tietää hyvää myös DASille, kun opiskelemaan valitut hakevat kesällä runsain joukoin asuntoa DASilta. Toivon, että asuntotarjontamme ja vuokratasomme vastaa tulevien opiskelijoiden toiveita. 

Meillä on tarjolla opiskelijakoteja soluasunnoissa, yksiöissä ja pienkaksioissa kolmella eri alueella. Hakea voi yhteisöllistä soluasumista, perheasuntoa tai ihan oman yksiön. Kampusalueelle valmistuu perusparannuksesta kaksi kohdetta, joissa on kivoja pienasuntoja; 86 yksiötä ja 5 pienkaksiota. Tarjolla on talosauna, pesula ja erillisvarastoja. Uskon, että nämä asunnot ovat hyvin kysyttyjä DAS Venlan vastaavista asunnoista saatujen kokemusten perusteella.

Minulle henkilökohtaisesti tämä on viimeinen kevät DASin palveluksessa ja edessä on eläkeläisen kiireet, mitä ne sitten tulevat olemaankin. Säätiön hallitus käsitteli 31.3.2023 vuoden 2022 tilinpäätöksen ja voimme todeta, että säätiön toimintavuosi toteutui pääsääntöisesti suunnitelmien mukaan. Taloustilanne toteutui jopa parempana kuin mitä olimme suunnitelleet. Tämän myötä asuntokannan ja toiminnan kehittäminen onnistuu jatkossakin.

Olen toiminut DASilla toimistopäällikkönä ja toiminnanjohtajana yhteensä 28 vuotta. Tänä aikana me DASilaiset olemme perusparantaneet yhteensä 11 taloa vuosina 1995 – 2021 ja uusia taloja on valmistunut 11 taloa vuosina 1997 - 2022. Myös vuokraus- ja huoltotoimintaa on kehitetty digitaalisen murroksen myötä merkittävästi. Manuaalista mittariluentaa ei enää tehdä vaan kiinteistöautomaatio hoitaa homman ja allekirjoitettuja, paperisia asuntohakemuksia ei lähetetä kirjeenä vaan ne hoituvat sähköisissä palveluissa. 

Olen saanut nähdä työkavereiden siirtyvän vapaalle tai toisiin tehtäviin, uusien henkilöiden perehtymisen DASin tehtäviin ja ehdinpä vielä vuoden vaihteessa palkata uuden henkilön vuokrauspalveluun. Vuosittain vaihtuvat asukkaat, nuoret opiskelijat ovat pitäneet minut ja muut DASilaiset virkeinä ja kehittämiseen suuntautuvina kaikki nämä vuodet.

Minä jään hyvillä mielin eläkkeelle ja tulen varmaan usein muistelemaan lämmöllä DASia, asukkaita, työkavereita, yhteistyökumppaneita ja kollegoja. Toivotan samalla tervetulleeksi jatkajani Tuija Rompasaari-Salmen 1.6.2023 alkaen.

Mielletään työurani päätös DASilla juhlaksi ja sen kunniaksi säätiön toimistolla on tarjolla kakkukahvit 22.5. – 23.5.2023 toimiston aukioloaikoina.

Aurinkoisin kevätterveisin 
Kirsti Saviaro
Toiminnanjohtaja

 

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK