EtusivuAsukkaan sivutAsumisopasAsunnon vaihto, sisäinen siirto, sopimusmuutokset

Asunnon vaihto ja sopimusmuutokset

Hakijat, joilla on jo vuokrasopimus säätiön kanssa ja jotka haluavat muuttaa DASin asunnosta toiseen, voivat tehdä asunnonvaihtohakemuksen. Asunnonvaihtohakemuksia käsitellään lukuun ottamatta elo- ja syyskuun alkua. Mikäli kaverukset tai pariskunta on tehnyt DASille yhteisen vuokrasopimuksen ja toinen on muuttamassa pois, on mahdollista, että toinen osapuoli jää asumaan yksin ko. asuntoon.

Asuntoon jäävän osapuolen tulisi olla yhteydessä DASin asiakaspalveluun, täyttää itselleen hakemus (uusi sopimus täytyy tehdä aina hakemuksen kautta) ja molempien osapuolten tulee irtisanoa yhteinen sopimus.

Täytä hakemus tästä

Asunnon vaihdon ja sopimusmuutosten ehtona on aina, että hakijalla ei ole maksamattomia vuokria, asumishäiriöitä tai asukasta ei ole irtisanottu.

Asunnonvaihdon ja sopimusmuutosten palvelumaksumme on 50,00 euroa ja se maksetaan uuden sopimuksen ensimmäisen vuokran yhteydessä. Palvelumaksun perusteena ovat sopimusmuutoksista ja asunnonvaihdosta aiheutuvat toimenpiteet, jotka koskevat DASin lisäksi hyvin monia yhteistyökumppaneitamme.

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK