Soluelämää kesäaikaan

18.05.2017
Soluelämää kesäaikaan

Osa soluasunnoista/ -huoneista on tyhjillään kesällä. DAS siivouttaa siivousliikkeellä näitä tyhjiä asuntoja, joten jos soluasuntosi toinen huone on tyhjillään voi joku päivä siivooja tulla käymään. He soittavat tullessaan ovikelloa ja jättävät käynnistään ilmoituksen jos et ole kotona. Asuvan asukkaan ei tarvitse varautua siivoukseen mitenkään erityisesti eikä asuttuun huoneeseen tulla siivoamaan.

Tyhjien solujen siivouttaminen ei tarkoita, että asukkaiden ei tarvitse välittää omasta velvollisuudestaan huolehtia huoneiston kunnosta mm. siivoamalla. Jos huoneiston kunnossapidossa on puutteita, siivoojat jättävät asiasta huomautuksen asuvalle asukkaalle.

Kämppiksesi voi myös vaihtua kesän aikana ja jos olet poissa kesän soluasunnostasi, kannattaa mahdollisuuksien mukaan omat tavarat yhteisistä tiloista siirtää omaan huoneeseen. Voit myös jättää oman soluhuoneesi oveen tervetulotoivotuksen uudelle kämppiksellesi niin halutessasi. Voit tulostaa lomakkeen tästä tai hakea asiakaspalvelusta.

Jaa artikkeli

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK