Avaimet

Avaimen/avaimet saat hallintaasi vuokra-ajan alkaessa, kun olet maksanut vakuusmaksun ja allekirjoittanut vuokrasopimuksesi. Avaimet käyvät kohteesta riippuen ulko-oveen, huoneiston/huoneen oveen, postilokeroon ja irtainvälinevaraston riippulukkoon.

Asunnon varsinaiset avaimet: Asukkaalle luovutetaan soluasuntoon ja yksiöön yhdet avaimet, kaksioon kahdet ja kolmioon kolmet avaimet. 
Asunnon lisäavaimet: Asuntoon voidaan antaa asukkaan pyynnöstä lisäavaimia ilman veloitusta, jolloin soluasuntoon ja yksiöön kahdet avaimet, kaksioon neljät avaimet, kolmioon kuudet avaimet.
Mikäli asukas haluaa edellä mainittujen lisäksi ylimääräisiä avaimia, ylimääräiset avaimet teettää DAS ja nämä veloitetaan asukkaalta. Lisäavainasioissa ole aina yhteydessä DASin asiakaspalveluun dasaspa@das.fi. Asukas ei saa teettää ylimääräisiä avaimia itse. Mikäli asukas teettää ylimääräisen avaimen itse, asunnon lukot sarjoitetaan ja kustannukset veloitetaan asukkaalta.

Jos et itse pääse noutamaan avaimia, voit valtuuttaa jonkun toisen hakemaan ne puolestasi. Lähetä tällaisessa tapauksessa sähköpostiviesti DAS Aspaan. Viestistä tulee käydä ilmi sinun ja valtuuttamasi henkilön henkilötiedot. Huomioithan, että avainten hakemiseksi tarvitset aina mukaasi voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen.

Jos sinä tai tuttusi ette pääse noutamaan asunnon avaimia aukioloaikoinamme ennen muuttoasi,voit käyttää avaintenluovustupalvelua. Tätä varten lähetä lomake tästä.

Avaimen kadotessa tee asiasta vikailmoitus asukkaan sivuilta . Avaimen katoamisesta laskutetaan ja kustannukset voivat olla jopa useita satoja euroja. Jos unohdat avaimen asuntoon, soita maksulliseen ovenavauspalveluun.

Muuttaessasi pois avaimet on luovutettava DAS Aspaan, eikä niitä saa jättää asuntoon. Avain/avaimet on palautettava viimeistään vuokrasuhteen päättymistä seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä klo 12 mennessä.

DASaspan ollessa suljettuna avaimet voi tiputtaa kirjekuoressa yhteystietojen kanssa toimiston postiluukusta.

iLOQ käyttöohje

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lue lisää Voit estää evästeiden käytön selainasetuksista.
OK